vineri, 3 aprilie 2015

Eclipsa totală de lună din 4 aprilie 2015

În data de 4 aprilie Uranus și Soarele se vor afla în Berbec, Jupiter în Leu, iar Saturn în Săgetător sau așa numita - Triada de Foc ce simbolizează energia renașterii, curățirii și conectării cu interiorul tău. 

În perioada Eclipsei Totale de Lună Roșie in Balanță, energia focului se va amplifica. Acesta este un timp al perfecționării și al reinvetării. Este un timp al iubirii și a păcii interioare.
Acest fenomen astrologic este considerat a fi poarta către Iubire și Unitate. În această perioada, orice iți cauzează durere și suferintă, are nevoie de un singur raspuns și acesta este iubirea. Oferă-ți ție însuți mai multă iubire și atenție, oferă celor din jurul tău apreciere, înțelegere și compasiune. Auto-acceptarea tuturor modurilor cum se manifestă personalitatea noastră este primul pas catre mai bine. (Garbo)

"Eclipsa de Lună de sâmbătă nu se va vedea din România. Ea începe practic la ora 12.00, ora României, şi se termină la ora 18.00. Iar maximul este la ora 15.00. Adică Luna intră în umbra Pământului în timpul zilei. Dar, când este Lună Plină - atunci se produc eclipsele de Lună -, Luna este în partea opusă Soarelui şi, dacă ai Soarele pe cer, nu ai Luna pe cer. E clar, dacă se întâmplă la orele de zi, fiind Soarele pe cer, nu este Luna. Şi nu o să se vadă de la noi", a explicat cercetătorul Adrian Sonka, de la Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucureşti.
"Chiar dacă o pierdem pe asta, o să avem o eclipsă pe care o să o vedem de la noi, pe 28 septembrie. În noaptea de 27 spre 28 septembrie se va produce o eclipsă totală de Lună, care se va vedea de la noi. Va începe la ora 03.00, se va termina la 08.00 şi va avea maximul la ora 06.00", a mai spus Sonka. (Mediafax)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta aici