vineri, 24 aprilie 2015

De ce trebuie să mă angajez când aș putea să-mi deschid afacerea mea?

Probabil știți constrângerea societății, a familiei: Ești mare deja trebuie să te angajezi undeva, să îți câștigi existența. De acord cu utima parte, dar de ce trebuie să mă angajez? Aș putea să-mi deschid afacerea mea. Da, dar ai putea falimenta. La fel de bine cum firma la care mă angajez ar putea falimenta; ar putea să mă concedieze sau aș putea să-mi dau demisia. Sau aș putea să reușesc în ceea ce-mi propun. Da, dar cunoști câți au eșuat. Da, așa mi se spune în toate mediile nocive pe care le frecventez de aproximativ 20 de ori pe zi și tot nu cred asta. 

Știți testele psihologice îmi spun că am 100% profil de antreprenor. Mă întrebam zilele acestea cea a căutat o rebelă ca mine la facultate și mi-am zis ok au fost 3 ani de documentare. Dar acum documentarea s-a terminat. Aștept să treacă încă două luni de de documentare în care nu am voie să fac nimic deoarece sunt în cadrul unui proiect după și pornesc pe drumul meu.




Am abilități foarte bune de vânzător, simț estetic, știu oameni care cunosc muzică bună, am idee de câteva locații unde aș putea organiza primele evenimente, sunt plină de entuziasm, am învățat pe la diferitele școli unde am fost să îmi promovez proiectele. Acum doar trebuie să pornesc la drum. Echipa deja o am în minte, am vorbit cu ei, am vizualizat cum o să fie, am de gând să fac școala de șoferi ca să mă pot plimba dintr-un punct în altul și să pot extinde afacerea la nivel național. Faptul că știu mai multe limbi m-ar putea ajuta pe viitor să o extind la nivel internațional.

Da probabil cheltuielile sunt mari, investiția inițială va fi mai mult decât mă aștept, dar și să stau acasă să consum oxigen aiurea mă costă mai mult decât dacă fac ceva pentru sufletul meu. De conținutul siteului m-aș putea ocupa integral, căci nu degeaba am făcut niște școli de profil, de design m-aș putea ocupa parțial, dar cu ajutorul unor persoane cu viziune artistică chiar voi face ceva frumos, util și deosebit. 

Un comentariu:

  1. -utilizeaza succesul pe care cu siguranta o sa-l ai la maximul capacitatilor tale..ai absolut tot ceea ce ai nevoie/succes la scoala de soferi si astept .. cinstea la primul drum cu masina/sunt eu„indiferent de varsta ”care-ti doreste multa bafta ))

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta aici