vineri, 24 aprilie 2015

Cum să ai cea mai tare petrecere posibilă?

Guest post: http://republiquedelimagination.blogspot.ro/

1.Gazdă
Dacă nu ai o locație fancy în care să-ți organizezi petrecerea sau să-i faci o surpriză unui prieten, cu siguranță cunoști un prieten cu o casă suficient de încăpătoare pentru a găzdui un astfel de eveniment. Cu alte cuvinte ai nevoie de o gazdă.

2.Decor și temă
Așa cum am menționat la început petrecerea ta va fi tematică, astfel că va trebui să decorezi întocmai. Mai jos ai mai multe imagini care să te ajute să stabilești tema. Poți avea de asemenea și un dress code pentru a îi face pe prietenii tăi să se îmbrace într-un anume fel, în funcție de tematică.
Decorul poate cuprinde orice consideri că se potrivește cu tema. Dacă îți permiți lumini colorate trebuie să știi că ele îți vor transforma orice cameră în ceva spectaculos. Așadar, le poți folosi cu încredere.





3.Muzică
Muzica trebuie să fie de asemenea „asortată” cu tematica evenimentului. Pentru că îi cunoști pe invitați asigură-te că fiecare dintre ei își va auzi melodiile preferate la petrecerea ta. Astfel, aceștia se vor simți fantastic la petrecerea ta.


4.Gustări și băuturi
Acestea sunt două elemente care nu ar trebui să lipsească. Trebuie să ai în cap următoarele: apă, sucuri, cocktailuri nonalcoolice, băuturi alcoolizate. Nu uita de gustări. Acestea îți vor salva prietenii de la a face greva foamei dimineața următoare. Plus că poți evita evenimente neplăcute cum ar fi un prieten prea „fericit”. Pentru aceasta își recomand și minimum un pat sau ceva pe care se poate dormi, cum ar fi un sezlong spre exemplu. Pentru sugestii de băuturi vizitați Cool cocktails

5.Fotografii
Ai mai văzut în ultima perioadă petreceri tematice fărăfotografii? Căci eu nu. Dacă nu ai un fotograf profesionist, cu siguranță ai un prieten care are o pasiune pentru fotografie. El va fi cel care va umple rețelele de socializare cu fotografii de la petrecerea ta.



6.Discursuri
Și ca să fie tacâmul complet trebuie să nu uiți de micile speechuri date de prietenii tăi atunci când se simt bine: neprețuite. Ai grijă ca petrecerea ta să includă cel puțin un astfel de moment. 

Have fun!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta aici